The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mono blok beden bünyesı kanat sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Bunun derunin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu gidiş kontrol edilmelidir. 

Yangın güvenlik hollerinin örek, tavan ve temelında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin başlamak üzere kullanım amacına ve kullanan zat nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Yangın Kapısı takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Sadece içinde kullanılan malzemeleri hamiş alır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Fevkda mevzi düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page